Oproep creatieve leergierige jongeren


Stichting Cinema Circo is een rondreizende openluchtbioscoop die langs buurten gaat om filmavonden en festivals te organiseren! Waarom? Omdat er niets gezelligers is als een vette film in de open lucht:).

 

Hou jij van films/filmfestivals en heb je altijd al willen weten hoe het er achter de schermen aan toegaat? Ben je leergierig en weet je van aanpakken?

 

We zijn op zoek naar creatieve jongeren die willen meedenken over de vormgeving van het project. Denk aan: flyers en decoratie ontwerpen, sociale media beheren, begrotingen rondkrijgen, horeca ervaring opdoen, filmtechniek onder de knie krijgen, en nog veel meer!

Er is voor ieder wat wils. Het belangrijkste is dat je meedenkt alsof het je eigen project is. (Je weet wel, zo’n raar gevoel in je buik waar je s’ nachts van wakker ligt.)

Omdat we net zijn begonnen staat nog niet alles vast en is jouw bijdrage van grote waarde.

 

Los van het feit dat we je natuurlijk voor eeuwig dankbaar zullen zijn krijg je ook wat van ons terug; twee gratis kaartjes de volgende filmvoorstelling, een werk referentie (goed voor op je CV!!) en een hele leerzame tijd in een leuk team! 

 

Komende tijd zullen we regelmatig samenkomen en werken aan de filmavonden voor in de nazomer. Wil jij je talenten inzetten voor een kersverse stichting met een tof project?

Mail dan even je naam, leeftijd en motivatie naar cinemacirco.info@gmail.com

 

Lieve lieve groetjes,

Het Cinema Circo-team!!